Ahad, 21 Jun 2009

Penawar Denggi Dan Chikungunya


'Setiap penyakit ada ubatnya, kecuali mati'. Sabda junjungan tersebut menjadi pegangan setiap muslim. Keyakinan itu menolak dakwaan sesetengah penyakit tiada ubat.

Tiada vaksin dalam perubatan moden untuk mengubati sesuatu penyakit tidak bermakna tiada penawar untuknya dalam kaedah perubatan lain. Kaedah natuiral menggunakan terapi herba misalnya menemui jalan penyelesaian ke atas penyakit "denggi dan chikungunya'.

Kami di Hi-Bloom, berjaya membantu mereka yang mengidap chikungunya dan denggi. Produk berasaskan herba, Tropicocos dan Natural lingzhi terbukti berkesan membantu memulihkan pesakit berkenaan kepada keadaan sediakala. Testimoni-testimoni yang diterima menjadi bukti, sebahagian penyakit bawaan virus dapat disembuhkan secara natural.

Tropicocos bertindak sebagai anti virus bagi membunuh alphavirus penyebab chikungunya manakala Natural Lingzhi bertindak menyingkirkan toksid yang dibawa oleh virus berkenaan daripada hati dan buah pinggang pesakit.
Gabungan kedua-dua produk tersebut membantu meningkatkan imuniti badan pesakit untuk melawan penyakit berkenaan.Untuk keterangan lanjut hubungi tel. 019-4164849 (Fadhil)

Tiada ulasan:

Catat Ulasan